Ontwerp

Ontwerp

Het begint bij het uitdenken van een concept, bepalen wat de bedoeling is en er het juiste product bij bedenken. Dit kunnen allerlei zaken zijn zoals gedrukte items of digitale producten. Onze creatieve mensen zijn in staat overal iets passends voor te maken. Ontwerp is dus een van de belangrijkste diensten die wij bieden.

Bekijk recent werk
Drukwerk

Drukwerk

Daarnaast hebben wij allerlei persen en afwerkapparatuur om de mooiste producten in huis te vervaardigen. Vouwen, brocheren, stansen, pregen en foliedruk zijn hiervan enkele voorbeelden. Naast de offsetdruk hebben wij ook 2 digitale persen in huis die het mogelijk maken om voordelige kleinere oplages te produceren of gepersonaliseerde mailingen te maken. Posters printen t/m A0
formaat behoort ook tot de mogelijkheden.

Bekijk recent werk
Belettering

Belettering

Wij bieden een breed scala aan beletteringen aan zodat uw huisstijl ten allen tijde gewaarborgd blijft. Dit omvat o.a. autobeletteringen maar ook alle gevelreclame, vlaggen, banieren, frames, doeken en bouwborden, maar ook kleinere items zoals bijvoorbeeld kunststof onderzetters met een eigen bedrukking/vorm zijn mogelijk. Kortom ook hierin zijn de mogelijkheden enorm.

Bekijk recent werk
Familiewerk

Familiewerk

De particulier kunnen wij ook veel bieden, voor bijvoorbeeld een geboorte, huwelijk of jubileum. Wij hebben voor u een uitgebreide collectie boeken met allerlei soorten kaarten. Via de website kunt u ook eerst thuis op het gemak kijken wat er allemaal mogelijk is.
Uiteraard kan een eigen ontwerp in overleg ook aangeleverd worden of kunnen wij iets passends voor u ontwerpen. Via de site is het tevens mogelijk om de Kerstkaartencollectie te bekijken.

Nieuwsgierig, klik hier