Geschiedenis

Drukkerij Kranse is in 1935 opgericht door P. Kranse, de grootvader van de huidige Directeur Arjen Kranse. Hij is begonnen met een drukpers, nietmachine, snijmachine en de bekende letterbakken; startkapitaal ca. 1100 gulden. Zijn zoon en opvolger, Aad Kranse is degene die de offsetdruk introduceerde op Goeree Overflakkee en de komst van computers voor de opmaak ten volle heeft benut.
Onder de leiding van Arjen Kranse, de derde generatie, is er in 2012 een verregaande samenwerking aangegaan met LNO drukkerij B.V. te Zierikzee. Het bundelen van de krachten zorgt er voor dat er nog meer kennis van het vak aanwezig is en de mogelijkheden er zijn om voor al uw wensen een passende oplossing te bieden.

Milieu

Op het gebied van milieu verantwoordelijk ondernemen hebben wij de nodige maatregelen genomen. Nagenoeg  100% is FSC papier en de offsetplaten worden chemieloos geproduceerd.

EFFICIENTIE EN BESTELGEMAK

Voor klanten met veel verschillende producten zo als bijvoorbeeld (semi)overheidsinstellingen is er een module (via de website inloggen) die we kunnen inrichten naar uw wensen. Alle items zijn als PDF zichtbaar met bestelhistorie, specificaties enz. Er zijn zelfs mogelijkheden om in overleg opmaakmogelijkheden te bieden zodat bijvoorbeeld uw digitale nieuwsbrief uitgeprint kan worden. Informeer naar de mogelijkheden.